Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bandi Toos

juni 7 @ 20:30 - juni 8 @ 01:00

Gratis

🆘112, bel de politie… want op vrijdag 7 juni breekt ‘BandiToos’ in op jouw muzieksmaak! 3 getalenteerde bands verzorgen een avondvullend programma. Entree is gratis! Zien we je daar? 🪩

Line up:
🎙️X Ray Delta🎙️
Deze Progressive Rap-Rock formatie is in 2016 opgericht in Haarlem. Met hun onverwachte maatsoorten en dynamische wisselingen weten ze ieder publiek te intrigeren. In 2017 wonnen ze een bandwedstrijd in Haarlem (“HIT!”) en daarmee konden ze een nog groter publiek bereiken. Sindsdien zijn ze niet meer te stoppen met het uitbrengen van nieuwe nummers.

🎙️Loste Age🎙️
Lost Age is een pop-rockband uit Noord- en Zuid-Holland.
Van catchy tot meeslepend en van up-tempo tot akoestische easy to listen.
Lost Age begon in 2014 met alleen zang, gitaar en een onstilbare creativiteit om unieke nummers te schrijven. In 2019 groeide het uit tot een volwaardige vier koppige pop-rock band die van alle markten thuis is. De eigen nummers lopen uiteen van catchy tot meeslepend en van uptempo tot akoestische easy to listen.

🎙️Flora State🎙️
Flora State is een dynamische pop/rock band met een eigen aanstekelijke sound, waarbij ze niet schromen om buiten de grenzen van het genre te kleuren en inspiratie putten uit diverse muzikale stijlen voor een frisse en boeiende twist.

Gegevens

Begin:
juni 7 @ 20:30
Einde:
juni 8 @ 01:00
Kosten:
Gratis